Cu toate că Andreea Bălan și Tiberiu Argint au fost surprinși de paparazzi, în urmă cu câteva săptămâni, sărutând-se pe plaja din Vama Veche, toată lumea a crezut că Andreea Bălan și-a găsit din nou fericirea și s-a vorbit despre un început de relație. Presupozițiile au fost susținute în mod indirect și de către cei doi, care au preferat să lase de înțeles că ar forma un cuplu. Însă, se pare că realitatea este alta, persoane din anturajul lor susțin că  Andreea Bălan și Tiberiu Argint sunt numai prieteni.

Răsturnare de situație în relația Andreei Bălan

Veste că Andreea Bălan se află într-o nouă relație i-a luat prin surprindere chiar și pe cei din anturajul artistei, care știau că încă încearcă să își revină după proaspătul divorț. Deși cântăreața nu a declarat nimic despre legătura cu Tiberiu Argint a lăsat să se înțeleagă că formează un nou cuplu.

Potrivit playtech.ro acest lucru nu este adevărat. Se pare că cei doi nu se cunosc de prea mult timp, iar ce îi leagă este o simplă prietenie.

„De-abia se cunoscuseră, a fost o escapadă. Nu formează un cuplu. Mai țin legătura, mai ies la un restaurant, dar în niciun caz nu sunt iubiți. Însă nici unul nu neagă pentru că amândurora le convine această situație. Andreea pentru a demonstra tuturor că a trecut peste despărțirea de fostul soț, iar Tiberiu pentru că are parte de promovare. Și nu alături de oricine, ci de o femeie extrem de frumoasă. Nu e știe niciodată ce se va întâmpla pe viitor, însă, momentan, nu sunt împreună și nici nu par a avea de gând”, au mărturisit persoane din anturajul cântăreței, potrivit sursei citate.