Andreea Bălan și George Burcea s-au despărțit cu mare scandal la începutul acestui an. După doar câteva luni de căsnicie, cei doi s-au certat, iar actorul a plecat de acasă, lăsând-o pe vedetă cu copiii. Doar pandemia de coronavirus a făcut ca cei doi să nu divorțeze și în acte.

Bombă în lumea mondenă

Familia s-a destrămat, iar acum Andreea Bălan își caută fericirea în altă parte. După o relație cu năbădăi cu Burcea, acum blonda se află în brațele altui bărbat. Este vorba despre Tiberiu Argint, alătui de care Andreea a fost surprinsă în mai multe rânduri în tandrețuri. Acum vine însă și marea întrebare.

Se mărită Andreea Bălan cu Tiberiu Argint? Blonda a spus de mai multe ori că visul ei este să aibă o familie completă. Pe lângă copii, să aibă și un bărbat lângă ea. Artista a vrut să ajungă la altar cu fiecare bărbat pe care l-a iubit: Keo, americanul alături de care a avut o relație de un an, apoi visul i s-a împlinit cu George Burcea, dar pentru puțin timp.

Acum, întrebarea este, desigur, dacă artista are planuri de viitor mărețe alături de Tiberiu Argint, cel care îi este iubit de mai bine de două luni. Dacă are acest vis trebuie însă să mai aștepte un pic. Să se definitiveze actele de divorț cu George Burcea, iar restricțiile legate de pandemia de coronavirus să se ridice pentru a putea avea o nuntă de vis.

Până la nuntă, Andreea Bălan a avut alte probleme pe cap. A fost aspru criticată din cauza faptului că s-a filmat într-un supermarket din Capitală, în timp ce nu folosește așa cum trebuie masca de protecție. Fanii virtuali au taxat-o dur pe artistă.

“Trage-ți masca aia pe nas și nu mai pune mâna atât pe ea”, “Andreea, ajută-ne folosind corect masca în magazin: acoperind nasul și gura ? Fanii tăi pot avea astfel parte de încă un exemplu pozitiv”, “Andreea… esti o scumpă, dar pune masca peste nas și nu mai atinge exteriorul” sunt câteva dintre comentarii.