“Domnul Dragnea vrea să ne ducă la aprozar. El nu ar recunoaşte un aprozar nici dacă s-ar împiedica de unul.

Apropo, INFRACTORULE, ştii cât e kilogramul de cartofi? Peste 3 lei. Acum 14 luni era 1,50 lei. Datorită proastei guvernări, guvernării varză pe care o face Liviu Dragnea cu Călin Popescu Tăriceanu, cartofii au crescut de la 1,50 lei la 3 lei. Un pachet de unt e 9 lei”, a spus Rareş Bogdan în deschiderea emisiunii “Jocuri de Putere”.

Aprozare… aprozare pentru tot poporul. Unde a văzut Dragnea aprozare? La Fortaleza? În domeniul de lux unde şi-a petrecut vacanţele alături de cartelul Tel Drum? Gândiţi-vă că Liviu Dragnea sigur nu a văzut în copilărie aprozare pentru că, de obicei, miliţienii luau. Ei nu mergeau să cumpere nimic. El nu ştie ce e o coadă”, a adăugat Rareş Bogdan.

Jurnalistul a vorbit și despre mesajul lui Timmermans.

“Dacă nu înţelegeţi semnalul domnului Timmermans din seara asta, în care România putea fi o altă Ucraină, poate veţi înţelege amintindu-vă de nişte cozi pe care dumneavoastră le-aţi trăit în urmă cu 30-32 ani. Acolo vrea să îi ducă pe români Liviu Dragnea, la coadă la aprozar, la coadă la pâine, la coadă la carne, la cartelă. Asta e strategia lui pentru europarlamentare: aprozare. Pentru că a făcut varză economia României. În doi ani de zile a făcut varză economia şi acum ne minte cu aprozare. Şi o face pentru că e disperat”, a mai declarat jurnalistul Rareş Bogdan în editorialul emisiunii sale.