Premierul Viorica Dăncilă spunea marţi că PSD este singurul partid cu adevărat românesc. Această afirmaţie l-a înfuriat pe Rareş Bogdan, europarlamentar PNL şi prim-vicepreşedinte al partidului, care a criticat-o dur pe doamna premier. El îi aduce aminte Vioricăi Dăncilă că mai există un partid uriaş al românilor peste graniţă, diaspora alungată de PSD peste hotare din cauza corupţiei, a calităţii slabe a clasei politice şi a sărăciei, precum şi românii din Republica Moldova şi alte teritorii.

“Alo, tovarășa, mai există un partid românesc peste granițe, are 9.7 milioane de români, dintre care 5.6 milioane sunt Diaspora. Adică oameni alungați de PSD, oameni care au emigrat din motive spuse de ei, nu inventate: corupţia, calitatea slabă a clasei politice şi sărăcia. Diaspora este CU ADEVĂRAT românească!! Adică exact precum cei de acasă pe care voi îi considerați „huligani” deoarece refuză să vă pupe inelul.

Cât de ticăloși sunteți, cât aplomb aveți pentru a minți, cât de nătărăi îi considerați pe oamenii care gândesc cu capul lor… Voi credeți că România e o sumă de oameni a căror unică funcțiune este să se lase manipulați, iar dacă nu se întâmplă asta trebuie bătuți, gazați, umiliți, taxați, invitați să se care? Ooo, cum veți plăti pentru bătaia asta de joc!”, scrie Rareş Bogdan pe pagina sa de Facebook.