Prim-vicepreşedintele PNL, Rareş Bogdan, a comentat subiectul plângerii înaintate de către Liviu Dragnea către comandantul Penitenciarului Rahova, după ce ar fi tremurat de frig în celula sa.

„E urât la închisoare?”, l-a întrebat Rareş Bogdan pe fostul lider PSD. Liberalul i-a adus aminte lui Dragnea că şi mii de bucureşteni îngheaţă iarna în case din cauza primarului social-democrat al Capitalei.

„Citesc că Dragnea acuză șefii închisorii că l-au lăsat intenționat să înghețe în celulă. Zău, mă? Dar bucureștenii care îngheață în case din cauza protejatei matale?

E urât la închisoare? Dar când bagi mâna până la cot în banii copiilor nu e urât?”, a scris Rareş Bogdan pe pagina sa de socializare.

Ce a păţit Liviu Dragnea la Rahova?

Fostul lider PSD Liviu Dragnea s-a plâns conducerii închisorii din cauza condițiilor extrem de scăzute pe care a fost nevoit să le suporte. Politicianul ar fi fost lăsat să îngheţe de frig în propria celula, la -15 grade Celsius.

Acesta consideră că nu este vorba despre o simplă întâmplare, deoarece celula sa a fost singura care s-a confruntat cu problema respectivă. Prin urmare, fostul preşedinte al Camerei Deputaţilor s-a plâns comandantului închisorii despre condițiile din penitenciar.