Cu un buget de zece milioane de euro pentru 2011 şi ce-a rămas din anul acesta, ZeceTv este un ”proiect făcut bine, într-un timp foarte scurt”, care se va baza, începând cu sfârşitul lui ianuarie, pe filme şi cadouri (astea doar în primele săptămâni), însă cu o grilă specifică unui post de televiziune generalist.
Radu Moraru a declarat că postul a semnat deja contracte cu câteva nume cunoscute pe piaţa de media, însă niciunul dintre acestea nu este un angajat al postului B1TV.
ZeceTV nu a obţinut încă licenţa de emisie, însă Radu Moraru este încrezător că o va avea în următoarele zile. ”A obţinut ea Zeus TV licenţa, nu-mi fac probleme. Dosarul este depus de ceva timp la CNA”, menţionează acesta.
Acţionar al B1TV, Radu Moraru îi va ceda lui Bobby Păunescu acţiunile pe care le deţine, însemnând 22-până la 30% din postul de televiziune (nu a putut preciza cu exactitate). De asemenea, Radu Moraru este acţionar majoritar al Vox News, post tv pentru care a primit deja două cereri de cumpărare. Teleastul a evitat să confirme că una dintre oferte este tot de la RCS&RDS.