Smart Bill a fost lansat în 2007, iar în prezent deservește peste 18.000 de clienți. Soluția poate fi accesată de pe orice calculator cu Windows, MAC OSX sau Linux, dar și online din orice tip de browser. Din anul 2010, compania a intrat și pe piata soft-urilor de gestiune a stocurilor, oferind clienților soluția: Smart Bill Gestiune și Facturare.

Cu Smart Bill se emit peste 200.000 de documente lunar, serviciul asigurând managementul întregului proces de facturare: emitere factură, livrare și stocare.

Înființarea unui consiliu consultativ asigură companiei acces la o experiență importantă de business și dezvoltare organizațională și marchează trecerea la o nouă etapă strategică prin conturarea unor obiective de business ambițioase.

Din consiliul consultativ Smart Bill mai fac parte și alți mentori care pentru moment își vor păstra anonimatul. Pe viitor, se dorește atragerea și altor susținători strategici cu o foarte bună înțelegere a business-ului și a obiectivelor de expansiune internațională ale Smart Bill.  

Cu peste 20 de ani de experiență în fondarea și dezvoltarea de companii tehnologice (software, Internet, eCommerce), Radu Georgescu este unul dintre cei mai recunoscuți antreprenori în serie și investitori din România și regiune. Radu este fondatorul GECAD Group și în prezent activează ca membru în Board-ul mai multor companii de tehnologie și ecommerce printre care Avangate, Axigen, GECAD NET, CloudBag și Elefant.ro. Radu a întreprins unele dintre cele mai importante exit-uri din România (vânzarea tehnologiei antivirus RAV către Microsoft în 2003 și vânzarea GECAD ePayment către gigantul Naspers în 2010).