Realizatorul tv Radu Banciu a analizat, în ediţia de miercuri a emisiunii sale, “Lumea lui Banciu”, şedinţa CEx a Partidului Social Democrat în care s-a făcut transferul de putere la vârful partidului, de la Viorica Dăncilă la Marcel Ciolacu.

“A fost o bălăcăreală monstruoasă. (…) Ca un făcut, lider a ajuns Marcel Ciolacu, care nu este nici pe departe un nou start în PSD. El este un PSD-ist care provine din anturajul apropiat al lui Liviu Dragnea, este cel care dădea la vâsle atunci când Liviu Dragnea îl învăța pe Sorin Grindeanu să pescuiască. (…) Ciolacu rimează cu ciolanul din PSD, aproape că nici nu se putea un nume mai potrivit.

Paul Stănescu este secretarul general. Se află într-o poziție interesantă pentru că oricând îi poate da în cap lui Ciolacu. Nu există doi PSD-iști care să se înțeleagă între ei. (…) Schimbările astea haotice, ridicole, jenante, demonstrează exact cine sunt membrii PSD și cum au mințit unii în slujba lor și s-au făcut de râs”, a comentat Radu Banciu, scrie b1.ro.

Noul preşedinte interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, în noaptea de marţi spre miercuri, că este nevoie de o resetare a partidului, dar că „nu a picat niciun capăt” în cadrul şedinţei în care Viorica Dăncilă şi echipa ei de conducere au renunţat la funcţii: “Aș vrea să îi mulțumesc doamnei Viorica Dăncilă, fostul nostru președinte. E pentru prima oară când eu am participat la un CEx în care toți liderii și-au spus opinia și așa a fost condusă doamna Dăncilă să audă părerea la absolut toată lumea. Un CEx matur (…) Trebuie o resetare a partidului și nu făcut un măcel sau cum se aștepta până acum, să pice capete. De fapt și de drept nu a picat niciun capăt azi, iar o premieră pentru PSD, fostul lider se regășește în echipa partidului ca și președinte la doamne, acolo unde doamna Dăncilă a fost președinte și după premier.”