Liviu Dragnea se află în pușcărie, acolo unde a fost condamnat la trei ani și jumătate pentru fapte de corupție în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman. Deși se credea că odată cu încarcerarea viața în familia acestuia va deveni un coșmar, se pare că lucrurile nu stau deloc așa.

Iubita lui Dragnea, Irina Tănase, este foarte implicată în viața de familie, chiar și-n absența acestuia. Blondei îi lipsește Dragnea, dar încearcă să-și ocupe timpul într-un mod plăcut. Aceasta a postat o imagine cât se poate de emoționantă, pe contul ei de Instagram.

Tânăra a postat de curând o imagine, alături de o explicație înduioșătoare. Aceasta a fost fotografiată cu copiii în brațe, iar urmăritorii săi de pe rețelele sociale s-au declarat impresionați. „Andrei a văzut-o pe Anuța că a venit să stea culcușită în brațele mele și s-a ambiționat să se urce și el. Așa a prins maică-sa poza asta simpatică cu ei, cei doi fini ai mei”, a scris Irina Tănase, în dreptul fotografiei cu micuții, de pe Instagram.

După această imagine emoționantă, prietenii virtuali au reacționat imediat. Iubita lui Liviu Dragnea a primit o serie de comentarii. A fost întrebată când va deveni și ea mămică, dar până acum nu a răspuns unor astfel de replici, din partea internauților. O perioadă au existat zvonuri că Irina Tănase ar fi chiar însărcinată, dar și că ar avea o burtică de gravidă deja vizibilă. Aceasta a mers în vizită la Liviu Dragnea, în ziua în care fostul lider PSD a împlinit vârsta de 57 de ani, la finalul lunii octombrie din acest an. Se pare că alături i-au fost politicianului încercerat și copiii acestuia, Valentin și Alexandra, pe care iubita acestuia i-a luat în vizită. Conducerea Penitenciarului Rahova i-a refuzat pe atunci o zi de permisie fostului președinte al social-democraților.