PSD ar putea să-și intărească dispozitivele cu câteva nume grele din politică. Paul Stănescu, recent revenit în poziție de forță în partid a jonglat cu această idee și a declarat pentru Europa Liberă că PSD are nevoie de oameni cu forță precum Adrian Năstase, Cozmin Gușă, Vasile Dâncu și Vasile Pușcaș.

Stănescu mai spune că perioada în care PSD va sta în opoziție va fi una benefică pentru că va putea să se pregătească pentru următoarele alegeri din 2020. Acesta a recunoscut că a purtat discuții cu Victor Ponta dar a afirmat de asemenea că nu dorește revenirea acestuia în PSD.

„Anumiți colegi au trădat. Mulți mă acuză că am stat de vorbă cu Victor Ponta. Eu nu vorbesc de Ponta, eu cred că în partid ar trebui aduși alți oameni: Vasile Pușcaș, Adrian Năstase, Cozmin Gușă, Vasile Dâncu și mulți alții. PSD e o forță și sunt convins că în 2020, PSD din nou va câștiga alegerile. Miron Mitrea este un om care se pricepe la campanii, cred că a făcut peste 10-15 campanii electorale, este un om care știe ce înseamnă campanie electorală și îl apreciem toți”, a declarat Paul Stănescu pentru Europa Liberă.