Dacă despre liderul PNL putem spune că și-a făcut o carieră din politică, de mai bine de 20 de ani, despre soția sa nu se poate spune același lucru. Nu se cunosc foarte multe lucruri despre Mihaela Orban, pentru că a preferat să rămână o persoană discretă, fiind foarte rar văzută alături de soțul ei, scrie fanatik.ro.

Mihaela Orban este psiholog, psihopedagog și directoarea unui grădinițe private din Capitală. Aceasta este de asemenea consilier în cadrul unei fundații ce se ocupă cu educarea copiilor și tinerilor din țara noastră.

Mihaela Orban, foto Facebook.

În ceea ce privește veniturile publice ale familiei Orban, putem să studiem declarația de avere depusă de Ludovic Orban pe care a depus-o în ianuarie 2017, la final de mandat. Conform acesteia, politicianul deține un apartament în Bucureşti, o casă în Dobroiești, județul Ilfov şi un autoturism marca Volkswagen Passat, cumpărat în anul 2007. Din declarație mai reiese că Orban nu deține bijuterii, obiecte sau colecții de artă, în schimb liberalul are conturi și depozite bancare.

Liderul PNL câștiga în urmă cu cinci ani din funcția de deputat 59.068 lei iar soția sa primea venituri de 30.070 lei ca urmare a funcției deținute la Asociația Miruna.