Este scandal imens în PSD. După ce au pierdut rușinos alegerile europarlamentare și Liviu Dragnea a ajuns în pușcărie, social democrații au început un adevărat război intern pentru putere. Deputatul Liviu Pleșoianu a ieșit primul la atac și o face praf pe Viorica Dăncilă, dar și pe apropiații acesteia.

Ultimul atac a fost la adresa fostului ministru al Apărării, Mihai Fifor, actual purtător de cuvânt al PSD. Pleșoianu l-a provocat pur și simplu pe Fifor la o confruntare direct, în public. „Domnul Fifor măsura pașii lui Dragnea ca nu cumva să calce mai mult sau mai puțin. Domnul Fifor măsoară acum pașii doamnei Dăncilă ca nu cumva să calce mai mult sau mai puțin. Doamna Dăncilă măsura umbra lui Dragnea ca nu cumva umbra ei să să fie mai mică sau mai mare decât umbra lui. Doamna Dăncilă, amuzant, are acum impresia că umbra sa chiar începe să conteze și să fie mai mult decât o umbră. Impostori și umbre…

P.S. Vă mai amintiți, domnule Fifor, cum spuneați? „Domnule depuat, vă rog, vă rog, domnule deputat…” În ce context spuneați? În cadrul comisiei de anchetă „SUFRAGERIA”… În ce moment spuneați? Când îl „agasam” pe marele George Maior cu întrebări… Domnule Fifor, vă întreb public: chiar credeți că sunteți suficient de tare pe picioare încât să mă înfruntați public!? Bine, atunci, așa să fie, așa va fi… „Succesuri”!

P.P.S. Următorul text va fi despre doamna Dăncilă#2 și despre doamna Kovesi…”, a tunat Liviu Pleșoianu pe o rețea de socializare.