Partidul Social Democrat a dat o adevărată lovitură de imagine: a readus în partid un fost lider PSD după 16 ani. Este vorba despre Răzvan Ionescu, care s-a reînscris în partid la 16 ani după ce l-a părăsit. Ionescu a fost unul dintre apropiaţii lui Adrian Năstase şi a deţinut funcţia de preşedinte al Tineretului Social Democrat (TSD) între 1997 şi 2001.

Acesta a mai deţinut diferite funcţii de conducere în cadrul PDSR, iar în anul 2000 a fost ales deputat de Bihor. Ulterior, Răzvan Ionescu a fost preşedintele Comisiei pentru Apărare, Ordine Publică şi Siguranţă Naţională din Camera Deputaţilor.

Acum, Ionescu s-a înscris în organizaţia PSD Călăraşi, scrie adevarul.ro.

Racolări importante pentru PSD în judeţul Călăraşi

Zeci de primari liberali au trecut la PSD în judeţul Călăraşi, anunţa recent preşedinte organizaţiei judeţene a social-democraţilor, Iulian Iacomi. O altă mutare importantă pentru PSD a fost şi preşedintele Consililului Judeţean Călăraşi, Vasile Iliuţă, de asemenea membru PNL.

„Au venit 11, dar mai avem negocieri cu încă patru primari de la PNL care să vină către noi. Ei au apreciat foarte mult că au fost ajutaţi de guvernul PSD pe PNDL”, spunea atunci Iulian Iacomi, preşedintele PSD Călăraşi.