Psd-istul ”mitralieră” vrea să arate astfel ”procurorii și judecătorii care au făcut abuzuri” când i-au anchetat, în special, pe social democrați.

„Eu am cerut să susţinem organizarea unui miting de susţinere pentru existenţa acestei secţii de investigare a procurorilor. Eu cred că dacă noi vom cere să vină şi cealaltă parte din populaţie care susţine existenţa acestei secţii şi să arătăm aceşti procurori şi judecători care au făcut abuzuri să răspundă, eu cred că voi veni foarte mulţi români.

Eu cred, deranjul foarte mare este că există această Secţie de investigare a abuzurilor magistraţilor (…) şi pe mulţi care au făcut abuzuri îi deranjează că s-ar putea, la rândul lor, pentru dosarele pe care le-au făcut fără probe, cu martori mincinoşi, cu denunţător, cu multe alte lucruri, cu bileţele de condamnări, s-ar putea să ajungă să dea cu subsemnatul şi material şi penal, să îşi piardă şi acest statut de magistrat pe care îl are în anumite condiţii pe care nu-l respectă”, a afirmat Cătălin Rădulescu.

El a mai menţionat că i-a venit această idee după ce a discutat „cu foarte mulţi magistraţi”.

„Mie îmi vin ideile, aşa, noaptea şi a doua zi le spun.”, a precizat acesta, conform Agerpres.