În jur de 20.000 de oameni s-au strâns în Piața Victoriei, după estimările G4 media, cea mai optimistă dintre publicațiile care relatează din piață, din aceste punct de vedere. Numărul este semnificativ mai mic decât în urmă cu un an, pe 10 august, însă asta nu înseamnă că nu nu au început deja să apară tensiuni

Așa cum a mai relatat Capital, au fost și huiduieli și îmbrânceli oameni găsiți cu arme alme, iar Jandarmeria ia măsuri. Antena 3 anunță că instituția și-a suplimentat efectivele masate în Piață.

„În jur de 15.000 de persoane se află în acest moment la protestul din Piața Victoriei, unde a avut loc un nou incident minor. E vorba de o împingere a cordonului de jandarmi către Guvern, astfel că două benzi de circulație au fost blocate de protestatari.  A mai venit un cordon de jandarmi în fața Guvernului, dar sunt îmbrăcați în uniforme obișnuite, nu sunt cei pregătiți pentru protest.  Există și o zonă tampon între Guvern și gardurile protestatarilor pentru a le permite pietonilor să circule.” anunță Antena 3.