„Obligativitatea purtarii mastii si a termo-scanarii reprezinta o limitare grava a mai multor libertati si drepturi fundamentale! Patriotii romani ii cer Avocatului Poporului (AP) sa sesizeze CCR pentru neconstitutionalitatea Art. 13 din Legea 55/2020.

Parlamentul Romaniei, cu buna stiinta si in dispret total fata de cetateni, a delegat catre doi ministri dreptul de a suspenda libertati, desi acest lucru este interzis prin Constitutie!

Obligativitatea purtarii mastii si a termo-scanarii reprezinta o limitare grava a mai multor libertati si drepturi…

Posted by Viorel Cataramă on Thursday, 21 May 2020

Trebuie sa constatam cu tristete ca in acest moment, doar AP si CCR mai lupta pentru respectarea drepturilor cetatenilor; judecatorilor Curtii, care in unanimitate dau solutii in acest sens, ar trebui sa li se ridice statui!

Anularea libertatilor inseamna TIRANIE si SCLAVIE; patriotii vor sa traiasca in LIBERTATE si SUVERANITATE, iar pentru aceste deziderate sunt dispusi sa treaca peste frica personala si sa-si riste chiar viata pentru tara lor!”, scrie Cataramă pe Facebook.

Viorel Cataramă s-a spovedit la ÎPS Teodosie

Viorel Cataramă s-a îmbrăţişat cu ÎPS Teodosie, după ce a încercat să se infecteze cu noul coronavirus. Omul de afaceri l-a vizitat la Constanţa pe Arhiepiscopul Tomisului care a acceptat să-i fie duhovnic.

După ce a primit rezultatul celui de-al treilea test PCR prin care a aflat că nu are COVID, Viorel Cataramă a declarat că „Am demonstrat ce era de demonstrat: virusul există, dar nu este atât de periculos, încât să justifice suprimarea libertăților și falimentarea României!

Au trecut cele 2 saptamani de cand am ales sa merg in localitatea Barbulesti sa ma autoinfectez cu Covid-19! Am efectuat 3 teste pentru COVID-19 care au indicat rezultat negativ! Lupt in continuare pentru o Romanie puternica si pentru respectarea libertatilor fundamentale!”.