Telefonul mobil Nokia E75, proiectorul Sony BRAVIA VPL-VW85 şi mini-lapotopul ASUS Eee PC 1008HA Seashell sunt trei dintre produsele premiate recent de organizaţia EISA, care se pliază cel mai bine intereselor oamenilor de afaceri.

European Imaging and Sound Association (EISA), cea mai importantă organizaţie editorială multimedia din Europa, a premiat la sfârşitul săptămânii trecute cele mai bune echipamente electronice. Dintre toate produsele premiate, trei ar trebui să se regăsească pe biroul oricărui  om de afaceri.

Telefonul de business al anului: Nokia E75

Primul dintre acestea este telefonul mobil Nokia E75, declarat de juriul EISA telefonul de business al Europei. Terminalul este creat pentru oamenii de afaceri, oferind posibilitatea verificării e-mailurilor, scrierea de note şi mesaje de la o tastatură glisantă şi navigarea pe web. Telefonul are un ecran de 2,4 inch, o cameră foto de 3,2 MP, memorie internă de 50 MB, posibilitatea ataşării de carduri de memorie până la 16 GB, GPS şi Wi-Fi.

Netbook-ul european al anului: ASUS Eee PC 1008HA

0-35489-capital657.jpgASUS Eee PC 1008HA poate fi cea mai bună alegere a oamenilor de afaceri care doresc un laptop performant şi mai mult decât portabil. ASUS 1008HA este un mini-laptop subţire, cu o grosime de doar 2,54 cm şi care cântăreşte 1,1 kg. Acesta este considerat un concurent direct al MacBook Air al celor de la Apple. Netbook-ul are un procesor Atom N280, 1,6 GHz, 1 GB RAM, hard disc de 160 GB, un ecran de 10 inch (1024×600 pixeli) şi sistemul de operare Windows XP Home, preinstalat.

Proiectorul european al anului: Sony BRAVIA VPL-VW85

0-35488-sony.jpgAl treilea produs pe care oamenii de afaceri şi-l vor dori este proiectorul Sony BRAVIA VPL-VW85. Acesta foloseşte panouri SXRD (Silicon X-tal Reflective Display) Full HD (1920×1080) care oferă imaginii de înaltă calitate. Proiectorul este ideal pentru prezentări, dar şi pentru redarea filmelor. Acesta a fost votat de juriul EISA proiectorul european al anului.

EISA este cea mai mare organizaţie editorială multimedia din Europa, ce include reprezentanţi ai 50 de reviste din domeniile foto, video, electronice şi dispozitive mobile din 20 ţări europene.