Deși a fost destul de evident că Mirela nu mai era deloc în apele ei, în cele din urmă decizia ei și a producătorilor a fost ca ea să continue competiția și în viitor. Colegul său, Costin Gheorghe a sfătuit-o să ia o pauză și să se gândească bine dacă mai dorește să concureze în etapa următoare, ținând cont de acest eveniment neplăcut. Tânăra a mărturisit că este bine acum, dar că într-adevăr s-a panicat destul de tare după acest moment care a șocat pe toată lumea.

Seara de sâmbătă a fost o luptă strânsă între Războinici și Faimoși pentru o zi și o noapte la hotel. Cei care au pierdut au rămas la baracă. Și din nou Faimoșii s-au impus cu 10-8. Chiar dacă adversarii începuseră să recupereze punctele pierdute, la final strategia lui Vladimir Drăghia a dat rezultate și victoria a fost una care le-a întărit și mai mult moralul Faimoșilor.

Pentru Războinici va fi din ce în ce mai greu. A început sezonul ploios în Republica Dominicană, iar faptul că sunt obligați încă de la bun început să doarmă în condiții precare îi va slăbi și mai mult.

Te-ar putea interesa și: