Milioane de utilizatori ai serviciului de e-mail de la Google nu au putut astazi, timp de cateva ore, sa se inregistreze pe conturile lor. Google s-a confruntat cu o problema similara la inceputul lunii in curs, cand vreme de aproape o ora, toate site-urile din lume erau desemnate drept „periculoase”.

Astfel, in cursul zile de astazi utilizatorii Gmail din intreaga lume nu au putut intra pe conturi timp de doua ore. Google a anuntat in acest timp „ca lucreaza pentru a rezolva problema”.

„Incercam sa rezvolvam aceasta eroare deoarece stim cat de important este sericiul Gmail pentru utimizatorii nostri. Luam in serios aceasta problema”, au declarat reprezentantii Google pe site-ul de suport al companiei.

La inceputul lunii februarie Google a motivat problema aparuta in cadrul motorului de cautare prin aparitia unei „erori umane”. „Din nefericire, este o eroare umana, URL-ul a fost, din neatentie, trecut in fisier si s-a regasit astfel in toate URL-urile”, a explicat la acel moment Google pe blogul sau.

Sursa: Daily Mail