Geanina Ilieș a făcut primul pas aseară în drumul către descoperirea sufletelor pereche și le-a făcut cunoștință gospodarilor cu fetele care vor să le cucerească inimile. Domnișoarele au avut câteva minute de intimitate cu băieții, minute în care au încercat să facă o impresie bună și să demonstreze că ele sunt ceea ce le lipsește.

Joi seara, reality show-ul Gospodar fără pereche a fost lider de audiență pe toate segmentele de public și a înregistrat 6.4 puncte de rating și 21.8% share pe segmentul publicului comercial, format din persoane cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, față de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 4.4 puncte de rating și 15.1% share. 

Zâmbete, emoții și lacrimi

Întâlnirile gospodarilor cu fetele au stârnit multe zâmbete, emoții, dar și lacrimi. Dacă unele fete au fost timide și au încercat să fie cât mai calculate, altele i-au luat tare pe băieți: „Lasă-l dracu’ de cadou, ai înnebunit?”. Nu doar discuțiile au fost cele care au stârnit interesul băieților. Unii dintre ei s-au pierdut repede în decolteul fetelor: „Decolteul ei era pronunțat, îmi distrăgea atenția. Ce să zic? O priveliște super”.

Joia viitoare, de la 21:30, Geanina vă așteaptă cu noi momente emoționante, la Gospodar fără pereche, numai la PRO TV.