ProTV lovește din nou. În prima zi a săptămânii, postul a rupt tot. Practic, nu a avut niciun fel de concurență. Principalii urmăritori au fost în spate. Toată România s-a uitat numai la ProTV.

Pro TV și-a dezmembrat concurența!

În urma audiențelor consultate de către capital.ro, ProTV a dominat clasamentul autoritar la nivel Urban 18 PLUS. Vorbim despre o dominare incredibilă. Cea mai urmărită emisiune in România a fost rublica de Sport a jurnalului de la ora 19.00. Ratingul a fost de 8,4. Podiumul a fost completat tot de către emisiuni de la ProTV.

Pe locul secund am regăsit un episod redifuzat din Las Fierbinți, cu 7,9. Același rating de 7,9 l-a reușit ProTV și cu principalul jurnal al zilei, Știrile ProTV. Din cele 12 cele mai urmărite emisiuni din România în ziua de luni, ProTV a obținut primele 11 poziții.

Singurii care au reușit să spargă monopolul celor de la ProTV au fost cei de la Kanal D. Postul controlat de către turci a reușit să prindă poziția a patra cu serialul Dragoste și secrete.

Acces direct de la Antena 1 a prins abia locul al 13-lea pe publicul Urban. Emisiunea de cancan a Antenei a obținut un rating de 4,2.

Vremea de la ora 6 dimineața e la ProTV a fost și peste Observatorul Antenei 1 de la ora 19.00.

Prima televiziune în afară de ProTv, Kanal D și Antena 1 care apare în top pe un segment orar este Digisport 1, pe locul 23. Aceștia au prins această poziție datorită unui meci din prima etapă a Ligii I, Dinamo-Hermannstradt.

Și televiziunile de știri sunt în spate în acest top. Prima emisiune care prinde topul este Romania la raport, de la România TV, abia pe locul 38, cu 2,7 puncte de rating.

Antena 3, cea de-a doua televiziune de știri care prindde topul se află aproape de locul 60 la nivel Urban, cu un Breaking News cu Ministrul Mediului, Costel Alexe, care a lansat un atac dur la adresa celor de la USR, viitorii posibili parteneri de guvernare ai celor din Partidul Național Liberal.