Dacă în 2013 Pro TV SRL, compania care operează licențele Pro TV, Acasa, Acasa Gold, MTV, Pro Cinema, Sport.ro, a avut o pierdere de 19,3 milioane de euro, în 2014, compania a avut un plus de 7 milioane de euro. De menționat că posturile de radio, care au trecut anul acesta în portofoliul RCS&RDS, erau în 2014 operate tot de Pro TV.

Antena TV Group, compania care reunește posturile Antena 1, Antena Stars, Euforia, ZU TV, a avut anul trecut afaceri 61,4 milioane de euro, însă au trecut pe pierdere. Compania deținută de familia Voiculescu a avut în 2014 o pierdere de 13 milioane de euro.

Postul Kanal D, al treilea în audiență, dar ca și cifră de afaceri, a avut anul trecut o cifră de afaceri de 18,3 milioane de euro. Postul turcesc rămâne pe pierdere, de 3,7  milioane de euro.

Prima Broadcasting a ajuns pe profit. Compania care operează postul Prima TV a avut anul trecut o cifră de afaceri de 9,8 milioane de euro și un profit de 2,2 milioane de euro. Asta în timp ce, cu un an înainte a avut 15,6 milioane de euro și o pierdere de 9,5 milioane de euro. De menționat că, în 2013, pe această companie funcționau și Kiss TV, Kiss FM, Rock FM și Magic FM.

Sursa: paginademedia.ro

 


Te-ar putea interesa și: