PRO TV a anunțat că din 6 septembrie, de la 20:30, va începe cel de-al 9-lea sezonul 9 la Vocea României.

Lui Tudor, lui Smiley și Irinei li se alătură Horia Brenciu și împreună alcătuiesc formula antrenorilor celei mai tari competiții a vocilor. Cum toți își doresc să aducă în echipele lor cei mai buni concurenți este foarte probabil să iesă scântei în încercarea de a-i convinge pe cei cu abilități vocale impresionante să li se alăture.

”Mai este foarte puțin până începem un nou sezon Vocea României, un sezon așa cum vi-l doriți. Cred că această combinație de antrenori, cu Tudor, Smiley, Irina și Brenciu, este bună de tot. Fiecare dintre ei a contribuit la acest format și l-a ajutat să crească, iar anul acesta veți descoperi lucruri noi la ei, unii își dozează altfel energia, alții sunt mult mai expansivi. O să fiți surprinși și o să vă bucurați de ceea ce o să vedeți la Vocea începând din 6 septembrie.”, a declarat Pavel Bartoș, gazda emisiunii.

Sezonul 9 vine și cu schimbări în ceea ce priveste structura formatului. Anul acesta, show-ul Vocea României va avea 8 ediții de audiții pe nevăzute, 4 knockout-uri, o ediție de confruntări și 3 show-uri live – 2 semifinale și marea finală.