Copiii din clasa a III – a ai Complexului Educațional Laude-Reut vor organiza primul lor târg în calitate de mici antreprenori, unde vor vinde produsele și serviciile create special pentru târg, la care au muncit de la începutul anului școlar, în cadrul cursului de educație antreprenorială, oferit de programul Kids in Business.

Acesta este primul târg Kids in Business cu vânzare din cadrul unei școli, în care cei mici își vor putea prezenta primele lor companii virtuale.

Când? Joi, *16 decembrie*, între *orele 12.00 – 14.00*, la *Complexul Educațional Laude-Reut* (https://g.page/laude-reut?share)

*Asteptăm confirmarea ta până pe 14 decembrie.*

*Complexul Educațional Laude-Reut* este prima școală care a aderat la „Pactul pentru educaţie antreprenorială”, intregrând astfel cursurile de educație antreprenorială în curricula sa.

*Kids in Business* este un proiect care vizează iniţierea copiilor cu vârste cuprinse între 6 şi 14 ani în conceptele de afaceri, având ca obiectiv pe termen mediu și lung crearea unui ecosistem național de educație antreprenorială. Kids in Business este locul unde copiii învață în mod practic de la antreprenori reali fiecare etapă ce trebuie parcursă pentru a transforma visul, pasiunea, talentul sau o simplă idee într-o afacere.

Procesul de predare – învăţare se realizează prin metode interactive, majoritatea non – formale, precum proiecte, simulări virtuale ale unor situații antreprenoriale, jocuri interactive şi valorificarea ideilor de afaceri în cadrul târgurilor Kids in Business şi pe platforma KIB.