Dacia Duster 3 are dotări remarcabile și vine și în variantă hibridă

Noul SUV Dacia Duster 3 vine cu dotări remarcabile și poate fi cumpărată la un preț convenabil. Au fost publicate online imagini ale noului model Dacia Duster 3. Acestea provin dintr-un clip de prezentare destinat pieței germane. Se pare că ele au fost distribuite neintenționat în presă.

În ciuda eforturilor companiei de a cere ștergerea acestora, clipul continuă să circule pe TikTok.

Conceptul asociat noului model Dacia Duster 3 pare să semene cu cel al modelului Bigster. Designul mașinii va include o bară de protecție verticală în partea frontală și o capotă ce se integrează armonios cu aspectul general al vehiculului.

În plus, noua mașină va fi echipată cu blocuri optice cu semnătură luminoasă în formă de Y. Aceasta va fi noua marcă vizuală a brandului Dacia. Același semn distinctiv va fi prezent și pe stopurile vehiculului.

Producătorii vor oferi varianta Duster 3 și cu opțiune hibridă. Acest vehicul va avea un motor de 1.6 litri și 140 CP. Modelul va fi, de asemenea, echipat cu o variantă GPL, iar printre opțiunile disponibile se va regăsi și un motor de 1.2 litri mild-hybrid de 130 CP, cu o transmisie manuală.

@marianverdepetru

#duster3 #daciaduster #Dacia #newDuster

♬ Ghostbusters – WALK THE MOON

Noua mașină va fi mai scumpă decât actualul model

În ceea ce privește aspectul financiar, se preconizează că noul Duster va avea un preț mai ridicat față de versiunea actuală.

Xavier Martinet, vicepreședinte Dacia, a declarat că, în ciuda acestui fapt, prețul va rămâne cu aproximativ 15% mai mic decât cel al competitorilor de pe piață. Iată ce transmite acesta publicului.

„Noul Duster ar trebui să fie mai scump decât actualul Duster. Problema care se pune este cu cât mai scump, dar asta vom afla mai târziu, anul acesta sau anul viitor. (…)

Am fost mai ieftini cu 25% față de concurență în 2019, iar în 2022, cu 15% mai ieftini. Acum estimăm că suntem undeva la 12 – 13%. Așadar, între 10 și 15% mai ieftini decât competitorii-cheie, o poziție pe care putem să o controlăm și vom continua să monitorizăm. Avem produse noi anul viitor, vom avea noul Duster, de exemplu, iar poziționarea noului Duster va fi una-cheie, este un produs major pentru noi”, a declarat oficialul Dacia.