Jill Biden spune că soţul său se dovedeşte a fi „un preşedinte mai calm” decât Donald Trump, în interviul luat alături de apariţia primei doamne pe pe copertă.

Jill Biden, interviu în Vogue

Aceasta mai spune că „un motiv al alegerii lui Joe a fost că oamenii au vrut ca cineva să vină şi să vindece naţiunea asta, nu doar de pandemie, ceea ce simt că Joe a făcut, prin vaccinarea tuturor, dar şi pentru că… este un preşedinte mai calm. Scade temperatura”, a explicat doamna Biden în rândurile reviste ce urmează să apară în luna august.

În interviul acordat Vogue, care cuprinde mai multe fotografii realizate de reputata Annie Leibovitz, actuala primă doamnă a spus că a fost „cumva surprinzător” de faptul că alegerile ei vestimentare au stârnit discuţii, scrie jurnal.md.

Contre între Jill Biden și Melania Trump

La summitul G7 din Cornwall de luna aceasta, Jill Biden a purtat o geacă creată de Zadig & Voltaire pe care era inscriţionat „LOVE”. Acesta a fost considerat un răspuns la jacheta cu mesajul „I really don’t care, do u?” pe care Melania Trump a purtat-o în 2018, într-o vizită în Texas, unde a întâlnit copiii migranţilor separaţi de părinţi.

Biden le-a spus ulterior reporterilor la summit că mesajul ei a fost simplu: „Aducem dragostea în America. Aceasta este o conferinţă globală şi încercăm să aducem unitate în lume. Cred că este necesar acum ca oamenii să aibă un simţ al unităţii din toate ţările şi un sentiment de speranţă după un an de pandemie”.

Jill Biden a declarat pentru Vogue că nu lucrează cu un stilist, alegere neobişnuită pentru o persoană aflată într-o astfel de poziţie. Pentru fotografia folosită pe copertă, Biden a purtat o rochie înflorată semnată Oscar de la Renta. Numărul din luna februarie a acestui an a avut-o pe copertă pe vicepreşedinta Kamala Harris. Imaginea a fost însă criticată pentru luminozitate şi presupusă lipsă de respect.

În ziua învestirii, pe 20 ianuarie, Biden a purtat o haină turcoaz, rochie şi mănuşi semnate Markarian, decizie văzută ca având scopul de a atrage atenţia asupra crizei economice din industria modei.

Trump, nervos ca Melania nu a fost băgată în seamă

Anul trecut în decembrie, Donald Trump a transmis pe Twitter un mesaj al Breitbart News: „Snobii elitişti din presa de modă au ţinut cea mai elegantă primă doamnă din istoria Americii la distanţă de copertele revistelor timp de patru ani consecutiv”. Fostul președintel spunea că prima doamnă a fost „cea mai grozavă din toate timpurile”.