Avocatul care reprezintă familia Alexandrei Măceşanu, Aurel Moldovan, spune că va depune o cerere pentru realizarea contraexpertizei oaselor Alexandrei în Statele Unite, însă nu la laboratorul FBI, ci la unul independent, potrivit România TV. Familia Măceşanu nu a fost mulţumită de expertiza realizată în România de INML.

În plus, avocatul mai are şi o solicitare pentru DIICOT: el doreşte audierea prietenului Alexandrei. Aurel Moldovan spune că va depune o cerere pentru ca prietenul Alexandrei să fie audiat de procurori. Acesta din urmă ar trebui sa povestească ce s-a întâmplat în ziua de 24 iulie şi ce discuţii a avut cu Alexandra în acea zi.

„Voi depune o cerere chiar mâine în acest sens, pentru a se dispune audierea sa în cauză. Încă de la începutul audierii şi domnul Cumpănaşu a cerut audierea băiatului, pentru a ne spune exact ce s-a întâmplat în ziua de 24.07. Este drept că ar fi trebuit să facă procurorii această mişcare, dar voi face eu cererea. Vrem să ştim ce discuţii a avut cu Alexandra în ziua respectivă, dacă ştie ceva”, a declarat Aurel Moldovan la România TV.

Avocatul mai spune că principalul suspect în cazul crimelor, Gheorghe Dincă, a dat mai multe declaraţii contradictorii: “Din experienţa mea juridică şi profesională ca ofiţer de cercetare penală, vă pot spune că un inculpat trebuie să treaca mult timp să îl convingi să recunoască fapta. Nu în 24 de ore, nu e uzual ca unul să se sucească aşa repede.”