Rețelele de socializare au fost asaltate de glume și postări ironice referitoare la declarațiile liderului PSD. Cele mai multe glume s-au făcut pe rețeaua de socializare Facebook, dar și plaforma Twitter a fost asaltată de glume și imagini amuzante(memes).

"După toată faza cu asasinii lui Dragnea acum apar informații că și pe Dăncilă au urmărit-o niște învățători", "Ca să fie protejat de alte tentative de asasinat, propun ca să-l ascundem pe domnul Dragnea. La Jilava sau Rahova, de exemplu", "Pe urmele lui Dragnea au fost 4 asasini iar Viorica a fost urmarită de oranizația teroristă Al-Fabet", sunt câteva dintre mesajele postate pe Twitter, potrivit stiripesurse.ro.

Chiar și strategul de comunicare al Pro România, Felix Rache, a glumit pe seama lui Liviu Dragnea, după ce acesta a spus că a fost victima unei tentative de asasinat. ”Cel mai rău lucru pentru un om politic este atunci când devine penibil. După Vadim Tudor, cele mai multe tentative de asasinat le are Liviu Dragnea.”, a scris Felix Rache pe Facebook.

Vezi aici mai multe meme-uri din online