„Păcat, păcat, păcat! Ministrul Oros nu înțelege nimic! Ministrul “procent” a înțeles să facă bine partidului și mai puțin producătorilor! Domnule ministru, dacă știați că nu aveți suficienți bani, era mult mai bine să nu amăgiți producătorii promițându-le câte vrute și nevrute (sume, termene etc..)

Și așa sumele destinate despăgubirilor erau derizorii, acum ajungem să constatăm că le primim în procente!? Păi plățlie arendei, ale creditelor ori ale furnizorilor se fac în procente? Reluarea ciclului de producție se face în procente? Simplu era să stați mai mult pe la Ministerul de Finanțe decât plecat hai hui și să nu vă pierdeți vremea cu explicațiile dătătoare de bunăstare, ci cu explicațile date ministrului de Finanțe prin care să-l convingeți că este nevoie de ajutor în sector!

Ori nu vă pasă, ori ministrul de Finanțe nu crede în explicațiile dumneavoastră! Însă, sectorul agricol este în pragul falimentului trăgând după el furnizori, bănci, fonduri, tot! Iar după aceasta urmează achiziția afacerilor la preț de nimic sau chiar gratis!

PS: Apropo, președintele Iohannis v-a dat cu cartea-n cap spunându-vă să continuați programele aflate în derulare! Hai, la treabă!”, a scris Daniel Botănoiu