Târgul de Crăciun din acest oraș poate fi votat până pe 10 decembrie.

„Târgul de Crăciun Cluj-Napoca este unul dintre cele 20 de târguri de Crăciun nominalizate în concursul European Best Christmas Market al European Best Destinations! Dacă vă e drag ce facem, susţineţi-ne cu un vot AICI. Milioane de mulţumiri“, scriu organizatorii Târuglui de Crăciun din Cluj pe Facebook.

Pe site-ul European Best Destinations, o asociaţie europeană cu sediul la Bruxelles ce promovează turismul şi cultura europeană, se arată că în ultimii trei ani competiţia a fost foarte strânsă, iar oraşul Zagreb a ieşit câştigător, amintind că acest oraş are una dintre cele mai frumoase scene de Advent de pe continent.

Cât despre Târgul de Crăciun din Cluj, European Best Destinations spune că este „o sărbătoare a familiei, a întregii familii extinse: copii, bunici, mătuşi, unchi, veri etc.“.

„De ce să vizitaţi Clujul în perioada Crăciunului? Este unul dintre cele mai importante centre academice, culturale, industriale şi de afaceri din România, găzduieşte cea mai mare universitate din ţară (n. r. ca număr de studenţi), dar şi în 2015, oraşul a fost capitala Europeană a Tineretului“, se mai arată despre Cluj pe site-ul asociaţiei europene, alături de cum poţi ajunge acolo, dar şi că oraşul Cluj se află la aproape aceeaşi distanţă de Bucureşti ca şi de Budapesta, respectiv de Belgrad.