„Dragi găeșteni, revin cu un nou comunicat legat de vizita Președintelui României domnul Klaus Iohannis în orașul nostru. Domnia sa dorește să petreacă mai mult timp alături de noi și va fi prezent în mijlocul nostru #JOI 31 octombrie 2019 începând cu orele 14.00! Să-l așteptăm într-un număr cât mai mare! Să avem o seară liniștită!”, a scris primarul orașului Găești pe facebook.

Acesta este extrem de apropiat de cetățeni și apreciat în comunitate pentru că a transformat mult în bine localitatea odată cu preluarea mandatului. Și a reușit asta într-un județ roșu, în care fondurile de la centru au fost infime. Tot el a convins întregul oraș să vină la gară pentru a întâmpina familia regală, care conducea trupul neînsuflețit al Regelui Mihai către Curtea de Argeș pentru a fi înmormântat.

„Dragi găeșteni, ieri a avut loc o rectificare bugetară. Vă prezint sumele alocate orașelor din județul nostru. Concluziile vă rog să le trageți dumneavoastră!
– Târgoviște 25.728.000 lei
– Moreni 4.773.000 lei
-Pucioasa 3.469.000 lei
– Răcari 2.205.000 lei
– Titu 1.000.000 lei
– Fieni 839.000 lei
– Găești 40.000 lei. Să avem o zi liniștită!”, scria același Grigore Gheorghe pe 15 octombrie. manifestându-și nemulțumirea față de modul în care au fost gestionate fondurile la nivel de județ.

Cum l-au primit oamenii pe Klaus Iohannis

Cetățenii au răspuns prompt solicitării primarului Grigore Gheorghe și au ieșit în număr foarte mare în întâmpinarea președintelui Klaus Iohannis, care a venit însoțit și de eurodeputatul Rareș Bogdan, dar și de premierul desemnat, Ludovic Orban, și el un politician foarte iubit de găeșteni.

Oamenii l-au aplaudat pe Klaus Iohannis, s-au îmbulzit să dea mâna cu el și i-au urat să câștige un nou mandat. Președintele a fost zâmbitor și impresionat de primirea călduroasă de care a avut parte. De menționat că orașul Găești este o pată galben-albastră într-o mare roșie.