Este vorba despre Horia Grigorescu, director interimar al Poștei Române. El a preluat conducerea instituției de la Mircea Tudosie.

Ce studii are Horia Grigorescu

Potrivit CV-ului postat pe pagina Poștei Române, Horia Grigorescu a absolvit două facultăți la Universitatea Spiru Haret din Constanța, Facultatea de Management (2010), respectiv Facultatea de Știinșe Juridice (2013).

În 2014, Grigorescu a terminat studiile masterale la Facultatea  Dreptul Afacerilor din cadrul Universității Nicolae Titulescu.

Alte calificări pe care Grigorescu le deține

Horia Grigorescu are diplomă de traducător autorizat română-engleză pe care a dobândit-o la terminarea liceului. În 2011, acesta a câștigat premiul de cel mai bun orator la concursul național de Drept Internațional Umanitar. În 2012, a urmat un curs numit Companii, Contracte comerciale și operațiuni la Academia Britanică de Afaceri și Comunicare, urmând ca, în 2013, să mai facă un curs de calificare CNFPA de unde a ieșit specialist în achiziții publice.

Unde a mai lucrat înainte

Din 2010 până în 2012 a lucrat pe post de inter la Cabinet de Avocat Pavel Bogdan din Constanța. Aici s-a implicat în toate proiectele derulate la nivelul cabinetului de avocatură.

În perioada 2012-2016, Grigorescu a fost avocat junior la Ernst&Young România unde s-a specializat pe domeniul disputelor fiscale, domeniul insolvenței și domeniul achizițiilor publice.

Ulterior, a lucrat până în 2017 la Deloitte România pe postul de avocat junior, unde s-a specializat pe departamentul de litigii, mai exact în domeniul disputelor administrativ-fiscale. La un an după, a ajuns avocat senior în cadrul aceleiași companii.

La începutul acestui an, Horia Grigorescu și-a deschis propriul cabinet de avocatură.