Ne așteptăm să vedem spectacol generat de exemplu de Real Madrid și Borussia Dortmund – ambele au pierdut în prima etapă cu Șahtior Donețk și respectiv Lazio Roma, iar acum iși doresc o revanșă. Cap de afiș este însă meciul dintre Juventus și FC Barcelona, un adevărat derby de Champions League, un meci ca o finală. Evident, acastă întâlnire va genera mult interes și la pariuri sportive.

 

Iată mai jos cateva pariuri pe care le poți lua în calcul pentru aceasta etapa de Champions League.

FC Porto – Olympiakos: victorie a portughezilor, cotă 1.68 oferită de Unibet

În prima rundă, Porto a pierdut cu Manchester City (scor 1-3), dar nu a evoluat dezamăgitor. În precedentele trei partide jucate pe teren propriu cu Olympiacos, FC Porto a câștigat de două ori și a terminat o dată la egalitate. De obicei, portughezii se descurcă bine în faza grupelor în Champions League, iar acum sunt șanse mari să se impună acasă cu Olympiacos, care a pierdut ultimele 7 partide disputate în deplasare în grupele Ligii Campionilor. La Unibet, poți să profiți de cota excelentă pentru victoria lui FC Porto – 1.68.

 

Real Madrid câștigă la Borussia Mönchengladbach – cotă 1.91 la Unibet

 

După ce a învins Barcelona în El Clasico în acest week-end, Real Madrid vine cu un moral excelent și cu multă motivație – are nevoie de victorie pe terenul celor de la Borussia Mönchengladbach, după ce în etapa trecută de Champions League a pierdut neașteptat acasă cu Șahtior Donețk. Dacă ne uităm la statistica meciurilor directe, observăm că Real Madrid nu a reușit să câștige în deplasările cu Borussia Mönchengladbach, dar situația este prea puțin relevantă – meciurile au avut loc în 1976 și 1985… Echipa germană are doar o victorie în 11 meciuri cu adversare din Spania, în 2015, cu Sevilla. Real Madrid a cedat de doar 6 ori în precedentele 26 de partide jucate în deplasare în Liga Campionilor. Un pariu pe victoria celor de la Real Madrid pare astfel firesc – cotă 1.91 la Unibet.

 

 

Pariu combo pe Borussia Dortmund – Zenit Sankt Petersburg cu cotă 1.65 la Unibet

 

Meciul Borussia Dortmund – Zenit Sankt Petersburg nu pare unul foarte echilibrat – desigur că există toate argumentele pentru ca gazdele să fie mari favorite. Însă iată o cotă excelentă de care poți profita în categoria de pariuri Champions League la Unibet: un pariu combo ce vizează victorie Dortmund și cele mai multe cornere Dortmund la o cotă de 1.65.

 

Nemții doresc revanșa după eșecul cu Lazio și este foarte probabil să asedieze poarta adversă, deci să existe și multe cornere în meci. De cele mai multe ori, nemții își domină adversarii când joacă pe propriul teren. În ultimele 3 meciuri disputate acasă la nivel european, Borussia Dortmund a reușit să se impună pe tabelă. De cealaltă parte, Zenit Sankt Petersburg nu a câștigat în ultimele 5 meciuri din Champions League jucate în deplasare.

 

 

Vezi și alte beneficii la pariurile la Unibet

 

O mulțime de opțiuni te pot atrage să pariezi pe fiecare meci de Champions League la Unibet. Însă agenția îți propune chiar mai multe surprize plăcute în această perioadă, ducând divertismentul online la un nivel demn de spectacolul din Liga Campionilor. Profită chiar acum de pariu live gratuit de 25 RON, dacă mizezi pre-meci minim 50 RON, din secțiunea ”Pariuri Combo”, la cote de minim 1.40, pe orice meci de Champions League. Poți să plasezi pariul eligibil și cu funcția Creare pariu. Pe platforma Unibet ai în plus acces la un quiz game cu acces gratuit – campanie promoțională în cadrul căreia poți câștiga 125.000 de lei, doar răspunzând corect la întrebări. Descoperă pe unibet.ro toate detaliile despre aceste promoții și multe altele! (P)