Victor Ponta a detonat nucleara: Guvernul PNL va trece cu ajutorul voturilor PSD în urma unui blat mijlocit de noul consultant politic al Vioricăi Dăncilă, Cozmin Guşă.

Ponta a dezminţit și informația potrivit căreia s-ar fi întâlnit cu Coldea în ziua consultărilor de la Cotroceni.

„Va trece Guvernul. E un blat la mijloc. E făcut la nivelul lui Cozmin Guşă, noul consultant al Vioricăi Dăncilă care discută cu liderii PNL”.

În opinia sa, PSD ar vrea ca în schimbul sprijinului să primească clemenţă în privinţa baronilor. De asemenea, Viorica Dăncilă va rămâne candidat la prezidenţiale ca să nu ajungă Diaconu în turul doi.

„Se vede ca papusarul lui Dancila acum este blatistul si santajistul de Cozmin Guse – acesta o directioneaza pe biata Viorica in asa fel incat sa faca el bani – si murdareste presa cu minciunile lui !”, a scris Ponta pe Facebook.

Ulterior, la România TV, liderul Pro Romania a dat mai multe detalii.

„Deci PSD va vota guvernul PNL, pentru ca asta e intelegerea, e un blat intr-un fel, noi va votam guvernul PNL, ramanem la prezidentiale sa-l sabotam pe Diaconu si poate scapa baronii cu oameni ramasi in judete in functii. (Discutiile se fac) la nivelul Gusa cu niste prieteni ai lui din PNL”, a zis Victor Ponta.