PNL Târgu Mureș are un nou președinte. Face parte din echipa lui Florin Cîțu

Așadar, PNL Târgu Mureș a decis ca președintele filialei liberale să fie nimeni altul decât prof. univ. dr. Horațiu Suciu, șeful Clinicii de Chirurgie Cardiovasculară din cadrul Institutului de Urgență de Boli Cardiovasculare și Transplant din din Târgu Mureș. Acesta este un reputat doctor chirurg cardiovascular, singurul din România care operează copii și face transplant de cord în țară.

Chirurgul cardiovascular face parte din echipa celor care îl susțin pe premierul Florin Cîțu pentru șefia partidului. El a câștigat șefia filialei Târgu Mureș împotriva lui Erwin Molnar, fostul șef al Apelor Române. Acesta din urmă face parte din echipa celor care îl susțin în continuare pe Ludovic Orban la șefia partidului. Medicul Horațiu Suciu a primit 135 de voturi în timp ce Erwin Molnar a primit 84 de voturi.

Este de menționat că Rareș Bogdan, Robert Sighiartău și Florin Roman au mers la Târgu Mureș pentru a-l susține pe Horațiu Suciu. Vizita celor trei nu a fost anunțată, efectul surprizei fiind unul puternic.