Ludovic Orban, reacție puternică la adresa lui Florin Cîțu: Nu îi e rușine un pic? Nici nu avea 5 ani vechime și face el legea?

Ludovic Orban a transmis mesajul respectiv în ziua de joi, 23 septembrie, la B1TV.

„M-a pensionat, a spus că mi-am ales un mod urât de a ieși din politică. Dar, ce, m-a băgat el în politică ca să spună când o să ies din politică? El decide cine intră și cine iese din politică? Nu îi e rușine un pic?”, a spus Ludovic Orban.

Lui Florin Cîțu nici nu i s-a uscat bine cerneala de pe adeziune

De asemenea, acesta a punctat că se află de 31 de ani PNL, în timp ce lui Florin Cîțu „nici nu i s-a uscat bine cerneala de pe adeziune”.

„Sunt de 31 de ani în Partidul Național Liberal, mi-am dedicat viața promovării ideilor liberale și servirii interesului PNL și al interesului României și vine un om, totuși, care este proaspăt, căruia i-am votat derogarea, nu am fost împotriva candidaturii lui, dar nici nu i s-a uscat bine cerneala de pe adeziune, nici nu avea 5 ani vechime și face el legea? Hotărăște el când iese și cum iese din politică Ludovic Orban? Asta chiar a fost deranjant.

Cum să ies din politică? Politica este o vocație pentru cei care o fac cu adevărat, așa cum trebuie făcută, moral, în interesul public, cu cinste, cu devotament, cu spirit de sacrificiu”, a completat Ludovic Orban.

Ce a spus Florin Cîțu?

Amintim că Florin Cîțu a spus în ziua de 19 august că Orban „a ales un mod foarte urât să iasă din politică”.

„Eu spun doar un singur lucru: m-am uitat în ultima perioadă la aceste declaraţii şi cred că domnul Orban a ales un mod foarte urât să iasă din politică. În rest, eu nu aş vrea să mai comentez declaraţiile sale”, a spus la momentul respectiv premierul.

Sursă foto: Inquam Photos / George Călin