Prin intermediul paltformei B.Digital, clienții pot solicita un produs de creditare oricând și de oriunde, urmând în doar câteva minute câțiva pași. În maximum 30 de minute, conform reprezentanților Bancpost, primește răspunsul în ceea ce privește eligibilitatea, accesarea creditului urmând să fie realizată după o vizită în unitate pentru semnarea documentației de creditare.

“Trăim într-o eră digitală care determină băncile tradiționale să își schimbe semnificativ modul de a opera pentru a se adapta stilului de viață modern. Astfel, inovația digitală este un element esențial în strategia de dezvoltare a Bancpost”, spune Ana Popescu, Director Executiv Produse și Segmente Persoane Fizice Bancpost.

Potrivit oficialului Bancpost, prin lansarea acestei platforme online, clienții au parte de un flux comod în procesul de accesare a unui card de credit sau credit de  nevoi personale. “Platforma Bancpost de creditare online – B.Digital confirmă clienților o experiență nouă, mult simplificată a procesului de creditare, într-un mediu securizat”, a mai spus Ana Popescu. 

Prin intermediul platformei digitale, clienții pot solicita credite de consum de până la 90.000 de lei și dobândă variabilă începând de la 7,9%, precum și carduri de credit – WIZZ Bancpost, Visa Classic sau Gold.

Ce noutăți aduce în piață platforma de creditare online B.Digital

  • Posibilitatea de a accesa un produs de creditare simplu și rapid, de oriunde, într-un timp foarte scurt.Clienții pot iniția singuri, în maxim 5 minute, aplicații de Credit de consum sau  Carduri de credit parcurgând câțiva pași simpli.
  • După completarea integrală a formularului, informațiile sunt transmise către sistemul băncii și clientul primește un răspuns în ceea ce privește eligibilitatea accesării produsului dorit în maxim 30 min.

    – Un singur drum la bancă pentru semnarea documentelor de credit și acordare pe loc pentru clienții eligibili.