'Cu poziţii long record pe petrolul Brent şi o creştere a celor WTI cu 11% numai săptămâna trecută, direcţia preţului la ţiţei pe termen scurt e în scădere. Un preţ mai mic ar ajuta echilibrarea pieţei într-un timp mai scurt. Totuşi, nu mă aştept la un declin substanţial al preţului, dar pachetele de poziţii long vor trebui ajustate. Rămân la intervalul 35 – 45 de dolari /baril, ca interval preferat al preţului la petrol Brent, pe acest trimestru', se menţionează în comunicatul Saxo Bank. 

Saxo Bank este specialist în investiţii şi în tranzacţionare online multi-asset, oferind investitorilor privaţi şi clienţilor instituţionali un set complet de instrumente pentru strategiile de tranzacţionare şi investiţii. 

Portalul comunităţii sale financiare, TradingFloor.com, este prima platformă de tranzacţionare socială multi-asset. Bancă complet autorizată în Europa sub supravegherea Autorităţii de Supraveghere Financiară din Danemarca, Saxo Bank permite clienţilor tranzacţionarea FX, CFDuri, ETFuri, Stocks, Futures, Options şi alte derivate prin intermediul platformei SaxoTrader accesibilă pe PC-uri, tablete sau smartphone-uri prin intermediul unui cont unic, disponibilă în peste 20 de limbi

Sursa: Agerpres