La începutul acestui an, Daniel Onoriu, pilot de raliuri în vârstă de 43 de ani, a intrat în comă indusă după o operație pe care a făcut-o în Turcia.

Daniel Onoriu, nepotul lui Gabi Luncă, s-a trezit din comă

După multe zile și nopți de așteptare, rugăciunile familiei sale au fost ascultate, iar acesta s-a trezit din comă.

Vestea surprinzătoare a fost transmisă chiar de Rebeca Onoriu, fiica celebrei cânterețe Gabi Luncă, care a scris un mesaj public pe rețelele de socializare pentru a-i informa pe oameni.

„MARE ESTE DUMNEZEU! Daniel Onoriu s-a trezit!!!! Multumim lui Dumnezeu”, a scris Rebeca Onoriu pe Facebook.

Daniel Onoriu a ajuns în comă după o operație în Turcia

Pilotul de raliuri Daniel Onoriu, nepotul cântăreței de muzică populară și lăutărească Gabi Luncă, a fost în comă indusă la începutul acestei luni. Teribilul incident a survenit după ce acesta a decis să-și facă o operaţie de micşorare a stomacului în Turcia.

Sâmbătă, 8 ianuarie, Rebeca Onoriu, verişoara pilotului de raliuri, spunea:

„Daniel este în continuare în stare critică, iar veştile pe care le-am primit astăzi nu sunt deloc îmbucurătoare. Rugăciune multă (asta se poate face – n.r.), atât pot să spun. Ziua schimbă rezultatul: dacă ieri erau veştile pun pic mai îmbucurătoare, în sensul că organismul lui începuse să dea rezultat în urma antibioticelor administrate, astăzi leucocitele şi-au dublat numărul.

De când a fost operat în Turcia, s-a atins o venă la pancreas, venă care a sângerat, a ajuns în ţară şi după cinci zile a mers la spital, unde medicii de aici au intervenit peste operaţia celor din Turcia şi de atunci Daniel este internat la Terapie intensivă, în comă indusă”, a spus aceasta la Antena 3.

Soția lui Onoriu: Vreau să-i spun să nu mai opereze niciodată

La sfârșitul anului trecut, soția lui Daniel Onoriu l-a atacat dur pe medicul din Turcia care l-a operat.

„Medicul care l-a operat este un criminal. Nu vreau nimic de la el. Vreau doar să vorbesc cu el și să-i spun să nu mai opereze niciodată și să nu mai nenorocească vreo altă familie care nu i-a greșit cu nimic. După operația din Turcia, la două sau trei zile, l-au trimis acasă. I-au scos drena și l-au externat. Nu i-au făcut niciun RMN, nicio ecografie, nicio consultație după operație. Nu i-au făcut operația bine, de aceea i-a și plesnit o capsă la stomac, ceva din kit-ul acela pe care i l-au pus la operație nu era bun”, spunea, la momentul respectiv, Isabela Onoriu.