Kevin Campbell: O carieră remarcabilă și o moarte tragică

Kevin Campbell a înscris 148 de goluri în 542 de meciuri pentru opt cluburi de-a lungul carierei sale.

La începutul acestei luni, Everton a anunțat că acesta s-a îmbolnăvit în luna mai și a fost „foarte grav” internat în spital.

Arsenal a anunțat că sunt devastați de vestea morții fostului lor atacant, Kevin Campbell, care a decedat după o scurtă boală.

Clubul Arsenal a menționat că Kevin era foarte iubit de toată lumea și că gândurile lor se îndreaptă către prietenii și familia sa în aceste momente dificile, adăugând un mesaj de odihnă în pace pentru Kevin.

„Suntem devastaţi să aflăm că fostul nostru atacant Kevin Campbell a murit după o scurtă boală. Cu toţii ne gândim la prietenii şi familia sa în aceste momente dificile. Odihneşte-te în pace, Kevin”, a precizat clubul Arsenal.

După ce a jucat la Arsenal, Campbell a continuat să impresioneze la Nottingham Forest, Trabzonspor și Everton.

Kevin Campbell – erou la Everton

La Everton, a devenit un adevărat erou pentru fanii clubului, disputând 160 de meciuri și marcând 50 de goluri.

Gruparea Everton a anunțat că toți membrii clubului sunt profund întristați de moartea fostului lor atacant Kevin Campbell, care a decedat la doar 54 de ani.

Clubul a subliniat că acesta nu a fost doar un adevărat erou al lui Goodison Park, ci și o persoană incredibilă, așa cum știe oricine care l-a întâlnit vreodată, și a transmis un mesaj de odihnă în pace pentru Super Kev.

„Toată lumea de la Everton este profund întristată de moartea fostului nostru atacant Kevin Campbell la vârsta de doar 54 de ani. Nu doar un adevărat erou al lui Goodison Park, ci şi o persoană incredibilă – aşa cum ştie oricine care l-a întâlnit vreodată. Odihneşte-te în pace, Super Kev”, a transmis Gruparea Everton.

Mesaje de condoleanțe pentru Kevin Campbell

Clubul Besiktas a transmis pe Twitter un mesaj de condoleanțe, urându-i lui Kevin odihnă în pace.

„Odihnește-te în pace, Kevin!”, a scris clubul Besiktas pe Twitter.

Pagina oficială UEFA a transmis că sunt vești cu adevărat triste și i-au urat un zbor lin spre cer lui Kevin.

„Vești cu adevărat triste. Zbor lin spre cer, Kevin”, a transmis pagina oficială UEFA.

Pagina oficială Premier League a transmis condoleanțe sincere către familia și prietenii lui Kevin, precum și către toți cei de la Everton.

„Condoleanțele noastre sincere către familia și prietenii lui Kevin, cât și pentru toți cei de la Everton”, a răspuns pagina oficială Premier League.

Clubul Barnsley a scris pe Twitter că sunt vești cu adevărat oribile și au transmis sincerele lor condoleanțe celor apropiați lui Kevin în aceste momente dificile.

„Vești cu adevărat oribile. Sincerele noastre condoleanțe pentru cei apropiați lui Kevin în aceste momente dificile”, a transmis clubul Barnsley pe Twitter.

Clubul Athletic Bilbao a transmis că toți cei de la Athletic Club trimit cele mai sincere condoleanțe pentru familia și prietenii lui Kevin, precum și pentru cei care l-au cunoscut, atașând o poză din duelul de pe Goodison Park din august 2002.

„Toți cei de la Athletic Club trimitem cele mai sincere condoleanțe pentru familia și prietenii lui Kevin, cât și pentru cei ce l-au cunoscut”, a transmis clubul Athletic Bilbao.

Kevin Campbell a pus capăt carierei sale jucând pentru West Brom și Cardiff, retrăgându-se din fotbal în 2007.