Portarul echipei Millwall și al naționalei Muntenegrului, Matija Sarkic, a decedat la vârsta de 26 de ani.

Anunțul decesului a fost făcut sâmbătă de către clubul său. Matija Sarkic a evoluat în nouă meciuri pentru echipa națională a Muntenegrului. El a părăsit această lume prematur.

Matija Sarkic a jucat săptămâna trecută într-un meci amical cu Belgia (0-2). În timpul partidei s-a remarcat prin numeroase parade.

Matija Sarkic a murit subit sâmbătă dimineaţă

Federaţia de Fotbal din Muntenegru (FSCG) a declarat că Matija Sarkic a murit subit sâmbătă dimineaţă. Presa locală a relatat că acesta s-a prăbuşit în apartamentul său din Budva.

FSCG a menționat că Matija Sarkic era considerat un membru iubit al echipei și o persoană mereu zâmbitoare.

Pierderea sa prematură a cauzat o mare suferință familiei Sarkic, conform declarației federației.

„Moartea sa prematură a provocat o mare durere familiei Sarkic”, a adăugat aceasta.

Fotbalistul a început să joace la clubul englez Millwall din luna august

Echipa Millwall a exprimat o profundă devastare în urma tragicului eveniment.

Reprezentanții clubului de fotbal au arătat că toți îi transmit dragostea. Ei au transmis și condoleanțele familiei și prietenilor lui Matija în aceste momente extrem de dificile.

Matija Sarkic a fost jucător la Aston Villa și Stoke City. El s-a integrat bine la Millwall, unde a ajuns în august. În acest sezon, el a evoluat în 33 de meciuri pentru clubul englez, care ocupă locul 13 în Championship.

Doliu și în fotbalul românesc

Este doliu și în lumea sportului românesc după trecerea în neființă a lui Alexandru Cojocaru. Fostul fotbalist giurgiuvean a jucat și la Rapid. El a decedat la 77 de ani după ce a primit un diagnostic crunt.

Alexandru Cojocaru, o legendă a fotbalului giurgiuvean, s-a stins din viață la vârsta de 77 de ani, după o luptă îndelungată cu o boală severă. Fost jucător emblematic la echipele Rapid București și Dunărea Giurgiu, el va rămâne în amintirea oamenilor ca un exemplu de pasiune și devotament pentru sport.

Alexandru Cojocaru a fost membru al echipei Rapid București în anii ’80. El a contribuit semnificativ la promovarea echipei în primul eșalon în 1983, după ce aceștia retrogradaseră în 1977.

Mai multe detalii pe acest subiect puteți citi aici.