Guvernul se cutremură din temelii. Noi probleme pentru șeful PSD, Liviu Dragnea care se pare că nu mai are nicio șansă. Prăpastia dintre acesta și Viorica Dăncilă este din ce în ce mai mare.

Dragnea vrea restructurarea Guvernului, în timp ce Viorica Dăncilă aşteaptă un răspuns de la preşedinte în legătură cu respingerea celor trei miniştri. „Îi doresc succes doamnei Dăncilă să aştepte”, i-a transmis liderul PSD premierului.

Surse din partid spun că Viorica Dăncilă refuză restructurarea, anunță Antena 3. Premierul Viorica Dancilă nu a primit nici până azi un raspuns din partea președintelui Klaus Iohannis cu privire la motivele pentru care a respins cele 3 propuneri ale partidului pentru ministerele Fondurilor Europene, Românii de pretutindeni și Justiție.

După ce primeste documentul respectiv, în funcție de răspunsul președintelui ar trebui propuși alți miniștri. Presedintele poate respinge o singura dată propunerea pentru un minister, a doua oara fiind obligat să numească miniștri, dacă nu sunt probleme de legalitate a numirii. În trecut Klaus Iohannis a reușit să blocheze cu lunile numirea unor miniștri în Cabinet.