Programul este recomandat tuturor persoanelor interesate care cunosc limba engleză și vor să câștige bine. Salariul oferit pentru îngrijirea bătrânilor depășește 1.500 de euro, putând ajunge până la circa 2.330 euro lunar.

Persoanele care se înscriu în program în această perioadă beneficiază de zero comision de mediere și de zero tarif de înscriere, putând accesa acest program complet gratuit.

Candidații selectați vor încheia foarte repede contractul cu compania pentru care vor lucra în Marea Britanie. Acea companie le va asigura un stagiu de pregătire de 3-4 zile în timpul căruia vor fi cazați într-un hostel pe cheltuiala angajatorului. Ulterior, cazarea este organizată de angajator și costă aproximativ 60-100 lire pe săptămână. Persoanele vor fi cazate câte una-două în cameră, în apropierea locului de muncă. În ceea ce privește mesele, de regulă, masa din timpul programului de lucru este asigurată de angajator.

De regulă, media timpului săptămânal lucrat este de 40 de ore, dar se pot face și ore suplimentare până la 72 ore pe săptămână.

Află AICI mai multe detalii importante dacă ești interesat de acest job plătit cu peste 2.300 euro pe lună, fără ore suplimentare.