Pe pagina de Facebook Vplay.ro apare mesajul următor “Conform like-urilor voastre ( 500+ ) de la postul anterior o să postăm aici numărul de cont de la Banca Transilvania. Se va accepta orice donaţie făcută de voi şi ţinem să vă anunţăm că banii o să fie cheltuiţi exclusiv pentru întreţinerea serverelor. Echipa Vplay vă mulţumeste pentru susţinere!”

Mesajul anterior la care se face referire este acesta: “Bună seara! Haideţi să calmăm puţin spiritele, site-ul www.vplay.ro este momentan în mentenanţă şi nu este închis definitiv. În cursul zilei de astăzi am primit multe cereri din partea voastră cum că doriţi să achitaţi o formă de abonament şi site-ul să fie cu plată. Nu putem să facem o campanie care să poarte numele de ”abonament” pentru că este ilegal, însă putem face o ”campanie” care să poarte numele de ”donaţie” prin care voi ne puteţi susţine. În urma cererii voastre am deschis astăzi un cont în care puteţi vira orice sumă de bani consideraţi voi”.

Site-ul Vplay.ro este accesat de majoritatea fanilor de seriale din ţara noastră, aici aceştia având ocazia să urmărească cele mai noi seriale de la Hollywood, la numai o zi de la difuzarea acestora peste Ocean.

Site-ul este în vizorul autorităţilor după ce PRO TV, care deţine seriviciul video on demand Voyo, a făcut o sesizare la Consiliul Naţional al Audiovizualului.