Patrick Dempsey a fost desemnat „cel mai sexy bărbat în viață”

Marți, pe data de 7 noiembrie, actorul Patrick Dempsey a fost desemnat „cel mai sexy bărbat în viață” pentru 2023 de revista People. Acesta a preluat titlul de la starul Marvel Chris Evans, laureatul din 2022.

Actorul în vârstă de 57 de ani a declarat că atunci când a aflat vestea, a fost „complet șocat” și a crezut că este o glumă.

„Este frumos să ai recunoașterea și, cu siguranță, ego-ul meu primește o mică doză, dar îmi oferă posibilitatea pentru ceva pozitiv”, a declarat acesta pentru revista People.

Patrick Dempsey
Patrick Dempsey / SURSA FOTO: Dreamstime

Patrick Dempsey este cunoscut, în primul rând pentru rolul neurochirurgului Derek „McDreamy” Shepherd din serialul „Anatomia lui Grey”, fiind prezent în aproape 250 de episoade.

Starul de la Hollywood a mai spus că este curios cum vor reacționa copiii săi când vor afla de noul lui statut. Actorul este căsătorit cu make-up artistul Jillian Fink și au împreună o fiică în vârstă de 21 de ani, pe nume Talula, și gemenii Sullivan și Darby, în vârstă de 16 ani.

„Vor face mișto de mine, se vor lua de mine și vor găsi toate motivele pentru care nu ar trebui să primesc premiul. Ceea ce este bine, ei mă mențin tânăr”, a afirmat acesta.

În luna decembrie, Patrick Dempsey va putea fi văzut în filmul biografic „Ferrari”, regizat de Michael Mann. Acesta va juca rolul pilotul italian de Formula 1 Piero Taruffi. Alte staruri pe care le veți putea vedea în peliculă sunt Adam Driver și Penelope Cruz.

Un alt proiect de suflet al actorului este Centrul Dempsey, pe care l-a fondat în onoarea mamei sale decedate pentru a sprijini pacienții cu cancer și pe cei dragi acestora.

Chris Evans a câștigat titlul în anul 2022

În anul 2022, revista People l-a numit pe actorul Chris Evans „cel mai sexy bărbat în viață”. Este al doilea star Marvel care a primit acest titlu, după Paul Rudd în 2021.

Actorul care l-a interpretat pe Captain America în seria de filme cu supereroi de la Marvel  a spus că percepe titlul drept „o formă ciudată de laudă umilă”. A fost însă nerăbdător să împărtășească vestea cu cel mai mare fan al său, și anume mama lui.

„Mama mea va fi atât de fericită”, a declarat el.

„Este mândră de tot ceea ce fac, dar asta este ceva cu care se poate lăuda cu adevărat”, a adăugat actorul.

Chris Evans
Chris Evans / SURSA FOTO: Dreamstime