Parcul a reprezentat la acea vreme o investiție de aproape 5 milioane euro, dar a intrat în faliment la scurt timp după deschidere.

Echipamentele Terra Park  au fost cumpărate de Primăria sector 3 cu 1,9 milioane euro, scrie Profit.ro. Cel mai probabil, intenția este de a transfera echipamentele Terra Park către un alt parc, din sectorul 3 al Capitalei. Primarul a anunțat de altfel, luna trecută, că vrea să dezvolte un „mini Disneyland” în parcul Pantelimon. O tentativă de vânzare a fost și în vara anului trecut, dar fără succes. Astăzi, operatorul parcului, controlat de Răzvan Petrovici, este în faliment, echipamentele fiind neutilizate de circa 4 ani. 

Parcul a fost  deschis în toamna anului 2011 și avansat ca principalul loc de distracție din sectorul 6 al Bucureștiului. La inaugurare au venit Nadia Comăneci, Elena Udrea, primarul de atunci al sectorului 6 și fostul primar al orașului Chicago Richard M. Daley.

Ulterior, însă, s-a constatat, conform documentelor analizate de Profit.ro, că parcului îi lipsesc punctele majore de atracție, iar numărul de vizitatori este cu 70% mai mic decât cel preconizat în studiul de fezabilitate. În aceste condiții, parcul a fost închis în 2014. Investiția a fost și este încă prezentată drept primul parc tematic de distracții din România. Suprafața ocupată este de 3 hectare, aparținând companiei Rami Dacia.