Ce pantofi sunt în tendințe?

Pantofii sport de vară la modă sunt peste tot. Toată lumea îi colecționează, sunt complet democratizați și fac unanimitate atunci când vine vorba despre adidași bărbați, fie vară, fie iarnă. Deveniți veritabili must-have atunci când vine vorba despre modă, pantofii sport, adidașii mai ales, se poartă acum peste tot. 

Iată care sunt lucrurile de care să ții cont atunci când alegi pantofi sport de vară la modă.

Stilul este cel mai important. 

Dad Shoes. Unii vor spune că sunt modele de pantofi sport foarte dificil de purtat, dar totuși sunt foarte în vogă. Au un farmec foarte 90’s și sunt cei mai apreciați și mai căutați.

Stilul retro. Creatorii sunt din ce în ce mai inspirați în ultima vreme de stilul retro. La fel și mărcile mitice de adidași. Modelele de adidași cele mai în vogă sunt deci cele care au linii din anii ‘80 și ‘90 și care au un design foarte colorat. 

Culorile sunt și ele definitorii. 

Pantofii sport fluo, în nuanțe puternice sunt cei mai în vogă în acest an. Este o tendință care revine mereu de ceva timp încoace. Nuanțele de verde, de galben, de roz chiar sau de albastru, în nuanțe pline de vitamină sau flashy revin în forță, fie în mici detalii, fie allover.

Nuanțele de pastel sunt și ele cele mai în vogă în acest sezon. Rozul pal, albastrul deschis, verdele fistic sau bejul sunt nuanțe foarte la modă și ele. Unii chiar aleg să combine aceste nuanțe atât pentru femei, cât și

Același lucru și pentru nuanța de negru. Cele mai iconice modele de adidași bărbați au nuanțe de negru profund, uneori cu un logo mai colorat, în contrast. Sunt originali, sunt la modă și vin cu un plus de rafinament, pentru orice tip de ținută. Sunt de un șic minimalist și se vor potrivi de minune, indiferent de stil sau de ținută. 

Adidașii înalți, sunt și ei foarte în vogă. Mai ales cei care depășesc șoseta pentru un stil foarte original. 

Ține cont și de latura ecoresponsabilă. Unele mărci propun din ce în ce mai mult, modele de adidași care sunt realizați din piele durabilă, perfecți pentru a proteja mediul și a obține cele mai frumoase ținute sport. 

Nu uita că în magazine, atât online, cât și fizic, vei găsi cel mai mare sortiment de pantofi, mai ales încălțăminte sport de vară, foarte la modă și foarte originală.

Oare cum ar arăta sezonul estival fără cei mai în vogă și cei mai moderni adidași bărbați? Fără îndoială că ar fi mai banal. Fie că alegi modele mai minimaliste, fie că alegi modele mai couture sau mai originale, adidașii pentru bărbați se pot purta la orice ținută, asta e sigur!