Miercuri seară, Marcel Pavel a fost confirmat cu noul coronavirus și transportat cu izoleta la Institutul de Boli Infecţioase “Matei Balş” din Capitală.

Acest lucru a declanșat un haos la Antena 1, deoarece Marcel Pavel a participat, în ultimele zile, la filmările noului sezon al emisiunii ”Te cunosc de undeva”.

După efectuarea mai multor investigații, surse medicale apropiate de acest caz au declarat că şi Ozana Barabancea, unul dintre juraţii show-ului de la Antena 1, a fost depistată pozitiv cu COVID-19 şi a fost internată în spital joi la prânz.

Prezentatorul Andrei Ștefănescu are coronavirus

La puțin timp după confirmarea pozitivă a Ozanei Barabancea, s-a aflat că și prezentatorul Andrei Ștefănescu a fost infectat cu noul coronavirus. Surse medicale au declarat pentru Gândul că prezentatorul este în prezent asimptomatic și așteaptă un al doilea rezultat al testului pentru coronavirus.

Cel mai probabil toate persoanele cu care Marcel Pavel a intrat în contact la filmări vor fi testaţi pentru COVID-19, iar printre aceştia se numără şi Andreea Bălan, care este unul dintre juraţii emisiunii.