Panică în rândul bucureştenilor care au mers duminică la mall: un incendiu a izbucnit, duminică, în jurul orei 16:00, la centrul comercial Sun Plaza din cartierul Berceni. Se pare că o maşină a luat foc la nivelul minus 2 al parcării subterane a mall-ului, relatează Antena 3.

Pompierii au intervenit cu patru autospeciale, un echipaj de descarcerare şi o ambulanţă SMURD şi au evacuat de urgenţă parcarea subterană a centrului comercial, care se umpluse de un fum gros. Din cauza numărului mare de persoane care încercau să plece cu maşinile, s-au format unele cozi la ieşirea din parcare. Oamenii prezenţi la faţa locului s-au plâns că nu au văzut poliţişti veniţi la faţa locului să ajute la evacuare şi să dirijeze maşinile.

Având în vedere că este o zi de duminică, centrul comercial era plin de oameni, dar şi de foarte mulţi copii veniţi la cinema cu părinţii lor, având în vedere că în acest weekend s-a lansat şi în România un film extrem de îndrăgit de cei mici. Din fericire, nu s-au înregistrat victime.