Intre 5 si 8 Septembrie  vor curge rauri de reduceri la ceasuri rusesti, elvetiene, japoneze, intr-un cuvant la toate ceasurile existente in site.
Istoria WatchShop incepe in 2009 cu un portofoliu de 5 branduri: Casio, Guess, Vostok Europe, Sturmanskie si Aviator. Acum, in 2013, in site puteti  gasi peste 40 de branduri de renume cum ar fi: Tissot, Citizen, Seiko, Festina si multe altele.
Peste 4000 de modele, inclusiv ceasuri  Sector, Casio, Skagen, Hugo Boss, Tommy Hilfiger sunt disponibile  pentru  voi, din care aproape 1000 de buc se afla in stocul propriu si le poti proba in Showroomul din str. Maximilian Popper nr 20, Bucuresti, Sector 3.
Vom face cinste cu reduceri speciale in fiecare zi, tot ce trebuie sa faci este sa ne urmaresti si sa vezi cand va intra in promotie ceasul pe care ti-l doresti de mult timp.
WatchShop.ro s-a pregatit de musafiri de ziua sa!  Viziteaza-ne si te vom servi  cu delicatese pentru toate gusturile. Preturile ceasurilor variaza intre 60 Lei si 12 500 Lei iar daca nu esti incantat de modelul achizitionat il poti returna si iti primesti banii inapoi pe loc.
Te asteptam!